fbpx
Marčeta selidbe Beograd
Marčeta selidbe Beograd

Vozila za selidbe

Mercedes Sprinter 316 cdi cerada

kombi vozilo

 • Dužina – 4,10 m
 • Širina –  2,05 m
 • Visina – 2,00 m
 • Zapremina – 8 Euro paleta (17 m3)
 • Nosivost – 1100 kg
 • Nosivost hidraulične rampe – 450 kg

U našem voznom parku posedujemo vozilo MB Sprinter 316 cdi cerada. On spada u grupu kombi vozila. Ima sanduk sa ceradom i hidrauličnom utovarnom rampom. Idealno sredstvo za prevoz robe i selidbe u urbanim uslovima. Spada u vozila ukupne mase do 3,5 tone. To znači da ne podleže zabrani kretanja za teretna vozila, uvedenoj pre nekoliko godina.

Ima veliki gabarit potreban naročito za selidbe. Pod tovarnog dela je gumiran. Apsolutno sprečeno svako klizanje ili pomeranje stvari i robe koja se prevozi.

Naš primerak ovog dostavnog vozila Mecedes-Benz 316 cdi poseduje i bočna vrata na sanduku. Omogućava nam kako lakši utovar robe i stvari, tako i istovar.

U slučaju veće selidbe ili količine robe, naročito u medjugradskom prevozu, možemo zakačiti i prikolicu. Vozilo poseduje kuku za vuču prikolica.

Vozilo za svaku preporuku!

Mercedes Sprinter 316 cdi furgon


Merces-Benz Sprinter 316 cdi furgon


 • Dužina – 3,30 m
 • Širina –  1,80 m
 • Visina – 2,00 m
 • Zapremina – 4 Euro paleta (10,5 m3)
 • Nosivost – 1300 kg


Od skoro naš vozni park je dobio i pojačanje. MB sprinter 316 cdi furgon. Zbog ogromnih gužvi u centru grada, ovaj kombi je odlično rešenje. Lako ga je uparkirati  jer mu je dužina kao kod ovećeg putničkog automobila.

U tovarnom delu poseduje kuke za španere(kaiše). Roba obezbedjena španerima je potpuno bezbedna od klizanja ili prevrtanja. Takodje ima i bočna klizna vrata velikih dimenzija. Kako za selidbe tako i za prevoz  robe odlična stvar, naročito na skučenim parkinzima i površinama namenjenim za utovar i istovar.

Poseduje kuku za vuču. Po potrebi možemo zakačiti prikolicu i time povećati ukupan gabarit.

Vozilo za preporuku!


Kombinacija vozila za selidbu

Kombinacija vozila za selidbu zavisi od lokacije vašeg objekta za preseljenje, prilaza selidbenom objektu, količine selidbenih stvari i ostalih faktora prema konkretnom slučaju. Nakon dugogodišnjeg iskustva, Marčeta selidbe Beograd garantuju da će uz vozila za selidbe i transport robe vaše stvari sigurno i bezbedno stići na vašu novu lokaciju. Naša sva vozila se redovno servisiraju i opremljena su za selidbe nameštaja i transport robe osetljivog karaktera.

Ako se ispostavi da je selidba kombijem nedovoljna, organizovaćemo veće vozilo kako bismo vaše stvari lako prevezli i preselili na vašu novu adresu. A ukoliko ne bude dovoljan kombi za selidbe, uključićemo i veće vozilo – kamion za selidbe.

Cene transporta su podložne dogovoru prema količini i vrsti posla i nisu uračunati eventualni troškovi putarine, carinskih terminala, mostova, skela ili bilo kojih drugih sličnih naknada.

Za selidbe i transport robe bez stresa pozovite Marčeta selidbe Beograd – +381 63 255 960!