Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela Selidbe Marčeta Beograd portala automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju Pravila korišćenja - te se smatra da su redovnim korišćenjem Selidbe Marčeta Beograd portala u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja i da ih u potpunosti razumeju.

Ni jedan deo Selidbe Marčeta Beograd portala ne može se koristiti u nemoralne, neetičke i nezakonite svrhe.

Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje Selidbe Marčeta Beograd portala - ukoliko ne krše Pravila korišćenja.

Selidbe Marčeta Beograd portal se sastoji od sopstvenih sadržaja, sadržaja partnera, oglašivača i linkova na spoljne Web stranice. Selidbe Marčeta Beograd portal objavljuje sadržaje u dobroj nameri. Sve sadržaje Selidbe Marčeta Beograd portala koristite na sopstvenu odgovornost. Selidbe Marčeta Beograd portal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Selidbe Marčeta Beograd portal ne poseduje autorska prava na sadržaje partnera i oglašivača. Selidbe Marčeta Beograd polaže autorska prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, audio, video materijale i baze podataka). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela Selidbe Marčeta Beograd portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava (Selidbe Marčeta Beograd) - smatra se kršenjem autorskih prava.

Ukoliko smatrate da je Selidbe Marčeta Beograd portal na bilo koji način povredio vaša autorska prava - molimo vas da nas kontaktirate.

Selidbe Marčeta Beograd portal nastoji da bude što precizniji u opisu proizvoda i usluga, ali ne garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Robne marke i materijali koji se odnose na vizuelni identitet pojedinih subjekata (tekstualni, grafički, audio i video materijali), su u vlasništvu nosioca autorskih prava. Neovlašćeno korišćenje ovih sadržaja, bez dozvole vlasnika autorskih prava - smatra se kršenjem autorskih prava.

Selidbe Marčeta Beograd portal sadrži linkove na spoljne Web stranice. Selidbe Marčeta Beograd portal objavljuje linkove u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje van svog portala - iako ste na neku Web adresu upućeni linkom sa Selidbe Marčeta Beograd portala.

Selidbe Marčeta Beograd portal zadržava pravo, ali se ne obavezuje, da korisnicima portala povremeno pošalje obaveštenja Selidbe Marčeta Beograd portala i oglašivača.

Zabranjeno je da bilo kada, bilo gde, bilo kome i na bilo koji način sugerirate da ste u partnerskom i službenom odnosu sa Selidbe Marčeta Beograd portalom - ukoliko zaista niste. Selidbe Marčeta Beograd portal se ne može smatrati odgovornim za kršenje ovog pravila, kao i za bilo kakvu štetu nastalu na taj način.

Selidbe Marčeta Beograd portal, zadržava pravo da bez najave povremeno modifikuje ili promeni Uslove korišćenja. O važnim promenama Selidbe Marčeta Beograd portal može, ali nije u obavezi, da obavesti registrovane korisnike putem elektronske pošte, odnosno objavljivanjem novosti na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja Selidbe Marčeta Beograd portala - smatra se da ste u svakom trenutku upoznati s najnovijim Uslovima korišćenja i da ih u potpunosti razumete.

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

04.05.2019. 14:25 CEST