Kombi prevoz robe Beograd

KOMBI PREVOZ ROBE

U korak sa vremenom prevoz robe je sve zahtevniji, naročito u urbanim sredinama kao što je Beograd. Dovoljno je par kapi kiše i u Beogradu nastaje saobraćajni kolaps. Stalno morate pratiti i biti u toku zbog raznih dešavanja koja mogu da zadese Beograd, kao što su posete raznih delegacija, maratona, sportskih dogadjaja, raznih parada itd…

Zato je potrebno izuzetno dobro poznavanje grada, svih ulica i prečica, da bismo prevezli robu i isporučili je na vreme. Osim ličnog poznavanja Beograda, koristimo i Google maps i GPS uredjaje za navigaciju kojima su opremljena sva vozila za prevoz robe.

Prevoz robe Beograd vrši se u skladu sa zakonom o saobraćaju kojim se reguliše kretanje teretnih vozila kroz grad. Uvedena je zabrana kretanja svim vozilima čija ukupna masa prelazi 3,5 t.

Iz tog razloga, ali i zbog brzine i lakšeg manipulisanja vozilom, našim klijentima preporučujemo kombi prevoz robe. Ukoliko nije moguće kombi prevozom zadovoljiti potrebe klijenta, a radi se o zoni zabrane kretanja za vozila preko 3,5 t predajemo zahteve za izdavanje dozvola za snabdevanje ili kretanje vozila kroz grad. To naravno poskupljuje cenu prevoza robe u Beogradu.

U ponudi imamo:

  • kamionski prevoz robe
  • kombi prevoz robe