TRANSPORT ROBE

TRANSPORT ROBE

Sa uigranom radnom snagom i flotom vozila na raspolaganju, možemo odgovoriti na svaki izazov koji klijent stavi pred nas. Odgovaramo na svaki zahtev brzo, pouzdano i povoljno.

Pružamo usluge prevoza robe u Beogradu, celoj teritoriji Srbije i inostranstvu. Posebno naglašavamo naše bogato iskustvo u prevozu specijalnih tereta kao što su:

  • Kase i sefovi
  • Prevoz robe kombijem sa utovarnom rampom
  • Transport robe ručnim viljuškarom
  • Serveri – rack ormani
  • Klaviri
  • Akvarijumi
  • Osetljiva tehnička roba
  • Antikviteti

Po potrebi, šaljemo radnike sa vozilom na duži transport ili obezbeđujemo pratnju vozilu iz bezbednosnih razloga. Upućeni smo u granične i carinske procedure i sarađujemo sa nizom špediterskih agencija. Veća teretna vozila koje koristimo poseduju hidrauličnu rampu za utovar i istovar, a po potrebi obezbeđujemo i naše paletne viljuškare. Obezbeđujemo i palete, ukoliko je to zahtev klijenta za kog vršimo transport robe.

powered by social2s
Kombi prevoz robe Beograd

KOMBI PREVOZ ROBE

U korak sa vremenom prevoz robe je sve zahtevniji, naročito u urbanim sredinama kao što je Beograd. Dovoljno je par kapi kiše i u Beogradu nastaje saobraćajni kolaps. Stalno morate pratiti i biti u toku zbog raznih dešavanja koja mogu da zadese Beograd, kao što su posete raznih delegacija, maratona, sportskih dogadjaja, raznih parada itd…

Zato je potrebno izuzetno dobro poznavanje grada, svih ulica i prečica, da bismo prevezli robu i isporučili je na vreme. Osim ličnog poznavanja Beograda, koristimo i Google maps i GPS uredjaje za navigaciju kojima su opremljena sva vozila za prevoz robe.

Prevoz robe Beograd vrši se u skladu sa zakonom o saobraćaju kojim se reguliše kretanje teretnih vozila kroz grad. Uvedena je zabrana kretanja svim vozilima čija ukupna masa prelazi 3,5 t.

Iz tog razloga, ali i zbog brzine i lakšeg manipulisanja vozilom, našim klijentima preporučujemo kombi prevoz robe. Ukoliko nije moguće kombi prevozom zadovoljiti potrebe klijenta, a radi se o zoni zabrane kretanja za vozila preko 3,5 t predajemo zahteve za izdavanje dozvola za snabdevanje ili kretanje vozila kroz grad. To naravno poskupljuje cenu prevoza robe u Beogradu.

U ponudi imamo:

  • kamionski prevoz robe
  • kombi prevoz robe
powered by social2s

SELIDBE MARČETA

Kao preduzeće poslujemo preko 20 godina. Naša predanost i briga o robi koju prevozimo preporučila nas je mnogim poznatim kompanijama koje su nam ukazale poverenje. Rado se odazivamo humanitarnim akcijama. Spremni uvek da pomognemo kroz naše usluge - u tim slučajevima besplatno. Od selidbe do selidbe raste naše iskustvo. Počeli smo samo sa prevozom. Ubrzo se pojavila i potreba za stalnom radnom snagom..

 

 

NAŠE USLUGE

Selidbe Beograd

Pakovanje robe

Transport robe

 

VESTI

Potpuno BESPLATNE kutije za potrebe selidbe sa BESPLATNIM prevozom na vašu adresu. Nema nikakvih uslova. Dovoljno je da nas angažujete za vaše preseljenje. Pozovite ili pošaljite poruku, email. Dobićete potpuno BESPLATNU procenu selidbe. Ako Vam odgovara cena - BINGO! Osvojili ste pravo na BESPLATNE kutije za pakovanje Vaših stvari, a mi još jednog zadovoljnog klijenta.

 

 

 

SAVETI ZA SELIDBU

SELIDBA U PET KORAKA

ZAŠTITA NAMEŠTAJA NA SELIDBI

SAVETI I KORISNI TRIKOVI ZA SELIDBU

PRIPREMA ZA SELIDBU KUĆE ILI STANA

MOVING SERVICES

If you need to move or transport goods via van or truck, you are in the right place. Marčeta movers has been conducting moving services and transportation of goods at the territory of Belgrade and the entire Serbia for more than 20 years. We provide all the necessary equipment for packaging and protection of your belongings during move.

 

  

 

CENA SELIDBE

Logo Marceta Selidbe

 

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa:

Selidbe Marčeta

Kneza Mihaila 6

11307 Beograd, Srbija

Kontakt telefoni:

+381 63 255 960

+381 65 255 9600

+381 11 78 73 816

Radno vreme:

Pon - Sub 08:00 - 18:00

 


ANA MARČETA PR

Drumski prevoz tereta

Matični broj: 61320539

PIB: 106503859