SELIDBE

SELIDBE BEOGRAD

Kaže se da su selidbe treća najstresnija stvar koju radite u životu. Mi smo tu da opovrgnemo to i da Vam pružimo svu potrebnu pomoć.

Bez obzira da li je u pitanju selidba stana ili poslovnog prostora. Da li je to u Beogradu, Srbiji ili preko granice, naši radnici će organizovati i sprovesti sve faze selidbe: pakovanje, utovar i istovar, prevoz, raspakivanje, rasklapanje i sklapanje nameštaja itd.

Kod nas možete skladištiti vaše stvari na kraći ili duži rok. U slučaju da je prostor u koji se selite manji od prethodnog vaše stvari su naša briga. Prilagođavamo nivo selidbe Vašim potrebama.

Posedujemo vozila u raznim veličinama, od pikapa, velikog kombija do teretnog kamiona. Broj angažovanih radnika može varirati prema Vašem budžetu. Vi birate kakvu uslugu hoćete. Kakav god da je pristup lokaciji (tesne ulice i prolazi, nedostatak lifta…) ne brinite. Naši koordinatori imaju iskustva i razrađene procedure za svaku situaciju.

SELIDBE I BEZBEDNOST

Posedujemo specijalnu opremu za selidbe. Ona uključuje trake za manuelni prenos kabastog nameštaja, kolica za stepenice, paletni viljuškar, niz manjih i većih kolica za transport. Tu je alat za montažu i demontažu nameštaja. Veliki izbor sredstava za zaštitu od oštećenja i slično.

Posebnu pažnju obraćamo na očuvanje Vaših stvari i bezbednost pri transportu. Redosled ređanja i nošenja je bitan kako bismo maksimalno optimizovali vreme selidbe. To i Vama omogućava lako snalaženje prilikom razmeštanja u novom stanu ili poslovnom prostoru.

Marčeta selidbe i prevoz robe ima posebno bogato iskustvo sa selidbom firmi. Od procene do kartonskih kutija za pakovanje i samog pakovanja. Po dogovoru, selidbe obavljamo vikendom ili noću. Pružamo i usluge montaže i demontaže računara, servera, i druge tehničke i mrežne opreme.