SELIDBE

SELIDBE BEOGRAD

Kaže se da su selidbe treća najstresnija stvar koju radite u životu. Mi smo tu da opovrgnemo to i da Vam pružimo svu potrebnu pomoć.

Bez obzira da li je u pitanju selidba stana ili poslovnog prostora. Da li je to u Beogradu, Srbiji ili preko granice, naši radnici će organizovati i sprovesti sve faze selidbe: pakovanje, utovar i istovar, prevoz, raspakivanje, rasklapanje i sklapanje nameštaja itd.

Kod nas možete skladištiti vaše stvari na kraći ili duži rok. U slučaju da je prostor u koji se selite manji od prethodnog vaše stvari su naša briga. Prilagođavamo nivo selidbe Vašim potrebama.

Posedujemo vozila u raznim veličinama, od pikapa, velikog kombija do teretnog kamiona. Broj angažovanih radnika može varirati prema Vašem budžetu. Vi birate kakvu uslugu hoćete. Kakav god da je pristup lokaciji (tesne ulice i prolazi, nedostatak lifta…) ne brinite. Naši koordinatori imaju iskustva i razrađene procedure za svaku situaciju.

SELIDBE I BEZBEDNOST

Posedujemo specijalnu opremu za selidbe. Ona uključuje trake za manuelni prenos kabastog nameštaja, kolica za stepenice, paletni viljuškar, niz manjih i većih kolica za transport. Tu je alat za montažu i demontažu nameštaja. Veliki izbor sredstava za zaštitu od oštećenja i slično.

Posebnu pažnju obraćamo na očuvanje Vaših stvari i bezbednost pri transportu. Redosled ređanja i nošenja je bitan kako bismo maksimalno optimizovali vreme selidbe. To i Vama omogućava lako snalaženje prilikom razmeštanja u novom stanu ili poslovnom prostoru.

Marčeta selidbe i prevoz robe ima posebno bogato iskustvo sa selidbom firmi. Od procene do kartonskih kutija za pakovanje i samog pakovanja. Po dogovoru, selidbe obavljamo vikendom ili noću. Pružamo i usluge montaže i demontaže računara, servera, i druge tehničke i mrežne opreme.

powered by social2s

SELIDBE MARČETA

Kao preduzeće poslujemo preko 20 godina. Naša predanost i briga o robi koju prevozimo preporučila nas je mnogim poznatim kompanijama koje su nam ukazale poverenje. Rado se odazivamo humanitarnim akcijama. Spremni uvek da pomognemo kroz naše usluge - u tim slučajevima besplatno. Od selidbe do selidbe raste naše iskustvo. Počeli smo samo sa prevozom. Ubrzo se pojavila i potreba za stalnom radnom snagom..

 

 

NAŠE USLUGE

Selidbe Beograd

Pakovanje robe

Transport robe

 

VESTI

Potpuno BESPLATNE kutije za potrebe selidbe sa BESPLATNIM prevozom na vašu adresu. Nema nikakvih uslova. Dovoljno je da nas angažujete za vaše preseljenje. Pozovite ili pošaljite poruku, email. Dobićete potpuno BESPLATNU procenu selidbe. Ako Vam odgovara cena - BINGO! Osvojili ste pravo na BESPLATNE kutije za pakovanje Vaših stvari, a mi još jednog zadovoljnog klijenta.

 

 

 

SAVETI ZA SELIDBU

SELIDBA U PET KORAKA

ZAŠTITA NAMEŠTAJA NA SELIDBI

SAVETI I KORISNI TRIKOVI ZA SELIDBU

PRIPREMA ZA SELIDBU KUĆE ILI STANA

MOVING SERVICES

If you need to move or transport goods via van or truck, you are in the right place. Marčeta movers has been conducting moving services and transportation of goods at the territory of Belgrade and the entire Serbia for more than 20 years. We provide all the necessary equipment for packaging and protection of your belongings during move.

 

  

 

CENA SELIDBE

Logo Marceta Selidbe

 

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa:

Selidbe Marčeta

Kneza Mihaila 6

11307 Beograd, Srbija

Kontakt telefoni:

+381 63 255 960

+381 65 255 9600

+381 11 78 73 816

Radno vreme:

Pon - Sub 08:00 - 18:00

 


ANA MARČETA PR

Drumski prevoz tereta

Matični broj: 61320539

PIB: 106503859