Marčeta
Marčeta

Selidbe Zvezdara Beograd

Selidbe Zvezdara nekoliko godina unazad, ima veliki porast izgradnje novih stambenih i poslovnih objekata. U tome prednjače naselja popout Malog Mokrog Luga, Mirijeva i delova Kaludjerice koji pripadaju ovoj opštini.

Niže cene kvadrata i sama blizina grada opredeljuju sve veći broj naših sugradjana za selidbu ka ovim destinacijama. Malo lošija infrastruktura u ovim naseljima je naša briga, tako da izbor vozila za selidbu prepustite nama. Odlično znamo kakve su ulice. Shodno tome se donosi odluka da li kombi ili kamion angažovati za Vašu selidbu. Da li Vam treba prevoz jedne stvari ili kompletna selidba naš stručni tim Marčeta-selidbe je tu za Vas. Na raspolaganju smo Vam 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Selidbe Konjarnik takodje pripadaju opštini Zvezdara. Mi poznajemo svaki ćošak, ulicu i zgradu pa Vaša selidba u našoj izvedbi neće imati zastoja. Posedujemo sve alate i opremu koja je potrebna za uspešno izvršavanje jedne selidbe. Od selidbe sefova, pianina i drugih teških stvari, do običnih selidbi i prevoza robe. Marčeta-selidbe će svojim iskustvom i znanjem učiniti sve da Vam preseljenje bude samo još jedna lepa uspomena u životu.

Za Vašu selidbu bez stresa pozovite Marčeta-selidbe Beograd.