SELIDBE BEOGRAD OPŠTINA ZVEZDARA

Selidbe Zvezdara nekoliko godina unazad, ima veliki porast izgradnje novih stambenih i poslovnih objekata. U tome prednjače naselja popout Malog Mokrog Luga, Mirijeva i delova Kaluđerice koji pripadaju ovoj opštini.

Niže cene kvadrata i sama blizina grada opredeljuju sve veći broj naših sugrađana za selidbu ka ovim destinacijama. Malo lošija infrastruktura u ovim naseljima je naša briga, tako da izbor vozila za selidbu prepustite nama. Odlično znamo kakve su ulice, njihov smer i širinu pa shodno tome se donosi odluka da li kombi ili kamion angažovati za Vašu selidbu. Da li Vam treba prevoz jedne stvari ili kompletna selidba naš stručni tim Marčeta-selidbe je tu za Vas. Na raspolaganju smo Vam 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Selidbe Konjarnik takodje pripadaju opštini Zvezdara, a mi poznajemo svaki ćošak, ulicu i zgradu pa Vaša selidba u našoj izvedbi neće imati zastoja.

Posedujemo sve alate i opremu koja je potrebna za uspešno izvršavanje jedne selidbe. Od selidbe sefova, pianina i drugih teških stvari, do običnih selidbi i prevoza robe Marčeta-selidbe će svojim iskustvom i znanjem učiniti sve da Vam preseljenje bude samo još jedna lepa uspomena u životu.

Za Vašu selidbu bez stresa pozovite Marčeta-selidbe Beograd.