Marčeta
Marčeta

Selidbe Grocka Beograd

Poslednjih desetak godina selidbe ka području opštine Grocka su sve češće. Dobar položaj i blizina grada učinili su nekoliko naselja veoma privlačnim. Kaludjerica, Leštane, Vinča i Boleč su u najužem izboru ljudi koji se odluče za život van grada u ovoj opštini.

Prenos nameštaja i stvari koje volite nov prostor će učiniti prijatnijim i udobnijim za život i rad. Mi smo tu da Vam na profesionalan način omogućimo brzu i sigurnu uslugu selidbe i transporta. Pored usluga selidbe i transporta, pružamo i usluge pakovanja Vaših stvari pre ili prilikom selidbe.

Ukoliko planirate selidbu u neko od ovih mesta, Marčeta-selidbe će Vam rado pomoći. Uvek nas možete kontaktirati i pitati za savet, a naravno možete nas i angažovati da Vas preselimo. Godine iskustva i veliki broj selidbi u ova naselja su učinili su da ih upoznamo jako dobro. Znamo svaku ulicu, prečicu, prolaz. Ovim naseljima može se doći iz dva pravca: auto-putem i smederevskim putem. U kombinaciji sa našim poznavanjem puteva, GPS navigacijom i nezaobilaznim Google maps ne postoji ulica koju ne možemo naći u nekom od navedenih naselja.

Svaka selidba je priča za sebe. Shvatite promenu boravka kao novi početak, a Marčeta-selidbe tim će učiniti da vašu selidbu pamtite kao lepu priču iz svog života.