fbpx
Marčeta selidbe Beograd
Marčeta selidbe Beograd

Selidba Stari grad Beograd

U našoj ponudi selidbe i prevoz robe svoje mesto ima i gradska opština Stari grad. Danjašnji naziv je dobila 1957. godine. Nastala je spajanjem opština Stari grad, Skadarlije i dela Terazija.

Veliki broj znamenitosti Beograda se nalazi na ovoj opštini. Beogradska tvrdjava, Kalemegdan, Terazije, Dorćol, Trg republike, Skadarlija, Kosančićev venac itd…

Selidba Stari grad Beograd - Marčeta selidbe Beograd

Ova gradska opština je jedna od najzahtevnijih po pitanju organizacije selidbe. Jednosmerne ulice i nedostatak parkinga su noćna mora. To nije vaš problem.

Marčeta-selidbe Beograd može organizovati za Vas selidbu po sistemu ključ u ruke ili samo prevoz nameštaja. Sami određujete koju uslugu želite i na osnovu toga koliki je budzet potreban za vašu selidbu.

Marčeta selidbe Beograd - Selidba Stari grad Beograd

Klijentima predlažemo da selidbu obavimo u dane vikenda. Saobraćaj  je manjeg inteziteta a ima i više slobodnih parking mesta. Na Vaš zahtev naravno to možemo uraditi i radnim danom.

Trudimo se da optimizujemo sve faze vašeg preseljenja. Od kutija za selidbe, preko pakovanja do samog saveta. Uvek Vama na raspolaganju.

U novi početak i lepše sutra sa Marčeta-selidbe Beograd!