SELIDBE BEOGRAD OPŠTINA PALILULA

Opština Palilula je po površini koju zauzima najveća Beogradska opština. Prostire se na obe strane Dunava. Povezane Pančevačkim mostom sa jedne strane, a od skoro i Pupinovim mostom sa Zemunske umnogome olakšava transport prilikom selidbe sa leve obale Dunava.

powered by social2s

SELIDBE BEOGRAD OPŠTINA ZVEZDARA

Selidbe Zvezdara nekoliko godina unazad, ima veliki porast izgradnje novih stambenih i poslovnih objekata. U tome prednjače naselja popout Malog Mokrog Luga, Mirijeva i delova Kaluđerice koji pripadaju ovoj opštini.

powered by social2s

SELIDBE BEOGRAD OPŠTINA GROCKA

Poslednjih desetak godina selidbe ka području opštine Grocka su sve češće. Dobar položaj i blizina grada učinili su nekoliko naselja veoma privlačnim. Kaluđerica, Leštane, Vinča i Boleč su u najužem izboru ljudi koji se odluče za život van grada u ovoj opštini.

powered by social2s

SELIDBA U PET KORAKA

Klijenti koji se prvi put sele ili imaju loše iskustvo sa prethodne selidbe, često nas pitaju kako ide taj famozni proces preseljenja njihovih stvari, nameštaja i pokućstva!? Pokušaćemo da Vam u nekoliko narednih tekstova pojasnimo sve faze selidbe.

powered by social2s

ZAŠTITA NAMEŠTAJA NA SELIDBI

Obavezna stavka svake selidbe je osnovna zaštita nameštaja od prljavštine, atmosferskih neprilika i fizičkih oštećenja.

powered by social2s

SAVETI I KORISNI TRIKOVI ZA SELIDBU

Iskustvo Marčeta Tima u poslovima vezanim za selidbe i transport prenosimo vam u formi korisnih trikova i saveta koji selidbu čine bržom i lakšom.

powered by social2s

PRIPREMA ZA SELIDBU KUĆE ILI STANA

Adekvatna priprema selidbe rezultovaće uštedom vašeg vremena, novca i energije. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u pružanju usluga selidbi i transporta, za Vas smo izdvojili nekoliko saveta koji će pripremnu fazu preseljenja učiniti značajno lakšom.

powered by social2s

SELIDBE MARČETA

Kao preduzeće poslujemo preko 20 godina. Naša predanost i briga o robi koju prevozimo preporučila nas je mnogim poznatim kompanijama koje su nam ukazale poverenje. Rado se odazivamo humanitarnim akcijama. Spremni uvek da pomognemo kroz naše usluge - u tim slučajevima besplatno. Od selidbe do selidbe raste naše iskustvo. Počeli smo samo sa prevozom. Ubrzo se pojavila i potreba za stalnom radnom snagom..

 

 

NAŠE USLUGE

Selidbe Beograd

Pakovanje robe

Transport robe

 

VESTI

Potpuno BESPLATNE kutije za potrebe selidbe sa BESPLATNIM prevozom na vašu adresu. Nema nikakvih uslova. Dovoljno je da nas angažujete za vaše preseljenje. Pozovite ili pošaljite poruku, email. Dobićete potpuno BESPLATNU procenu selidbe. Ako Vam odgovara cena - BINGO! Osvojili ste pravo na BESPLATNE kutije za pakovanje Vaših stvari, a mi još jednog zadovoljnog klijenta.

 

 

 

SAVETI ZA SELIDBU

SELIDBA U PET KORAKA

ZAŠTITA NAMEŠTAJA NA SELIDBI

SAVETI I KORISNI TRIKOVI ZA SELIDBU

PRIPREMA ZA SELIDBU KUĆE ILI STANA

MOVING SERVICES

If you need to move or transport goods via van or truck, you are in the right place. Marčeta movers has been conducting moving services and transportation of goods at the territory of Belgrade and the entire Serbia for more than 20 years. We provide all the necessary equipment for packaging and protection of your belongings during move.

 

  

 

CENA SELIDBE

Logo Marceta Selidbe

 

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa:

Selidbe Marčeta

Kneza Mihaila 6

11307 Beograd, Srbija

Kontakt telefoni:

+381 63 255 960

+381 65 255 9600

+381 11 78 73 816

Radno vreme:

Pon - Sub 08:00 - 18:00

 


ANA MARČETA PR

Drumski prevoz tereta

Matični broj: 61320539

PIB: 106503859