Marčeta
Marčeta

Pakovanje stvari

Pored usluga selidbe i transporta, pružamo i usluge pakovanja Vaših stvari. Pre ili prilikom selidbe bez obzira da li je to u Beogradu ili nekom drugom gradu u Srbiji. Naš tim obučenih radnika će u konsultaciji sa Vama na najbolji način optimizovati pakovanje Vaših stvari. Sve u cilju zaštite prilikom transporta, kao i radi lakšeg raspakivanja na novoj destinaciji. Ovo se naročito odnosi na sledeće stvari.

pakovanje i zaštita stvari

kartonske kutije

Staklo i posuđe,

Slike i umetnine,

Kolekcionarski predmeti,

Stilski i antikvarni nameštaj,

Tehnički uređaji…

priprema stana za selidbupakovanje posudjaNudimo i induvidualno umotavanje stakla i posuđa, pa zajedničko pakovanje u kartonske kutije. Za nameštaj imamo više rešenja. Od streč folije, preko bubble wrap folije, sve do ćebadi u tovarnom prostoru vozila. To činimo kako bismo obezbedili da Vaše stvari ne budu oštećene u transportu.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas je moguće kupiti namenske kartonske kutije za pakovanje u više dimenzija. Kako bi cenu vaše selidbe učinili još povoljnijom, Marčeta selidbe pružaju uslugu iznajmljivanja kvalitetnih kartonskih kutija za sve naše klijente. Dovozimo ih potpuno besplatno na vašu adresu bez obzira da li se selite u Beogradu ili nekom drugom mestu. Umesto da kupujete nove, koje ćete nakon selidbe najverovatnije baciti, uštedite iznajmljivanjemkartonske kutije.

I to nije sve. Mi uvek idemo korak ispred svih. Imamo sluha za tešku situaciju u zemlji. Znamo da je svaki dinar važan. Zato smo uveli uslugu polovne i potpuno besplatne kutije za selidbe.

Nema nikakvih uslova. Dovoljno je da nas angažujete za vaše preseljenje.

Naravno ko želi uvek može kod nas kupiti nove kutije, lepljive trake, folije i sve ostalo potrebno za pakovanje selidbenih stvari.

Marčeta selidbe Beograd, za korak ispred svih!

kutije za garderobuspakovane kutije za selidbukartonske kutije za selidbu