Marčeta selidbe Beograd
Marčeta selidbe Beograd

O nama

Marčeta selidbe i prevoz robe je mali porodični posao koji smo započeli davne 1996. godine u Beogradu. Registrovani smo kao preduzetnička radnja Ana Marčeta PR.

Početak je bio skroman. Polovnim kamionom starim 18 godina smo počeli. Vremenom našim predanim i poštenim radom stekli zavidan krug klijenata. Uspeli smo i da uvećamo vozni park.

selidbe kamionom

selidbe Beograd

Pružamo sve usluge vezane za prevoz robe i selidbe u Beogradu i celoj teritoriji Srbije. Pakovanje, prenos, utovar i istovar, rasklapanje i sklapanje nameštaja, prevoz posebnih tereta (sefovi, klaviri…),  itd. Cilj našeg poslovanja su zaokružena ponuda efikasnih i povoljnih usluga. Nagrada su zadovoljni klijenti koji nas biraju za stalne saradnike.

Posebne pogodnosti su predviđene za rad sa firmama. Akcenat stavljamo na rasterećenje klijenta svih briga. Roba koju prevozimo je naša odgovornost. Jako bitan je i utisak koji ostavljamo kod drugih. Prevoznik sa kojim radite je ogledalo i Vaše firme i mora biti na nivou.

Beograd kombi prevoz - Selidbe i prevoz robeMi preuzimamo vašu brigu o robi. Od preuzimanja do isporuke trećem licu ili u vaš magacin.

Kao preduzeće poslujemo preko  20 godina. Naša predanost i briga o robi koju prevozimo preporučila nas je mnogim poznatim kompanijama koje su nam ukazale poverenje.

Rado se odazivamo humanitarnim akcijama. Spremni uvek da pomognemo kroz naše usluge u tim slučajevima besplatno.

Već dve decenije uspešno vršimo prevoz robe i dostavu za naše klijente.

Ovo su samo neki od njih.

Za dobrim konjem prašina se diže, a dobar glas daleko se čuje. O nama najbolje govore preporuke ljudi iz kompanija i drugih naših klijenata.

Iz dana u dan povećavao se i broj selidbi koje smo radili.

Od selidbe do selidbe raste naše iskustvo. Počeli smo samo prevozom. Ubrzo se pojavila i potreba za stalnom radnom snagom.

Potom smo ušli u tajne demontaže i montaže nameštaja i tako uveli još jednu uslugu. Tako su selidbe postale naš osnovni posao.

Preselili smo veliki broj naših sugrađana. Po Beogradu ali i po drugim gradovima Srbije (Novi Sad, Subotica, Niš, Kragujevac). Tako su našu uslugu selidbe zatražile i mnoge više ili manje poznate ličnosti. Neki od njih su vaterpolisti  Aleksandar Šoštar i Marko Avramović. Tu su i velika imena našeg glumišta Jelica Sretenović, Zlata Numanagić, Desimir Stanojević,Gorica Popović…

Selidbe, prevoz i montaža vaterpolo terenautovar u carinskom magacinu i prevoz kombijemselidba aparata za poker u beogradu