Selidbe

SELIDBE BEOGRAD

Kompanija Selidbe Marčeta se uspešno bavi selidbama već dvadeset godina. Jednostavno nas pozovite ili popunite online formu i dobićete uslugu selidbe po najpovoljnijim tržišnim uslovima. Selidbe koje smo izvršili u Beogradu, okolini i inostranstvu, kao i veliki broj zadovoljnih korisnika predstavljaju našu preporuku.

Ukoliko želite da se preselite brzo i bez problema, Selidbe Marčeta će Vam rado izaći u susret i u skladu sa svojim iskustvom i tehnologijama koje poseduje obaviće selidbu.

Naš tim profesionalaca Vam stoji na raspolaganju. Naš brend garantuje kvalitet selidbe i pristojnu cenu. 

Mi posedujemo svu opremu i materijal koji Vam je potreban za selidbu, tako da o tome ne morate da brinete (streč folije, pucketave folije za pakovanje lomljivih stvari, kutije za selidbe različitih veličina i kese za one stvari koje nisu lomljive).

Nakon što obavimo procenu selidbe koja je besplatna uputićemo Vas u sve neophodne stvari kako bi selidba prošla neometano i kako bi se radovi završili u roku i bezbedno.

U zavisnosti od Vaših potreba angažovaćemo kombi ili kamionski prevoz.

Ukoliko želite firmu sa tradicijom i iskustvom u selidbama, budite slobodni da nas kontaktirate.

 

powered by social2s

SELIDBE MARČETA

Kao preduzeće poslujemo preko 20 godina. Naša predanost i briga o robi koju prevozimo preporučila nas je mnogim poznatim kompanijama koje su nam ukazale poverenje. Rado se odazivamo humanitarnim akcijama. Spremni uvek da pomognemo kroz naše usluge - u tim slučajevima besplatno. Od selidbe do selidbe raste naše iskustvo. Počeli smo samo sa prevozom. Ubrzo se pojavila i potreba za stalnom radnom snagom..

 

 

NAŠE USLUGE

Selidbe Beograd

Pakovanje robe

Transport robe

 

VESTI

Potpuno BESPLATNE kutije za potrebe selidbe sa BESPLATNIM prevozom na vašu adresu. Nema nikakvih uslova. Dovoljno je da nas angažujete za vaše preseljenje. Pozovite ili pošaljite poruku, email. Dobićete potpuno BESPLATNU procenu selidbe. Ako Vam odgovara cena - BINGO! Osvojili ste pravo na BESPLATNE kutije za pakovanje Vaših stvari, a mi još jednog zadovoljnog klijenta.

 

 

 

SAVETI ZA SELIDBU

SELIDBA U PET KORAKA

ZAŠTITA NAMEŠTAJA NA SELIDBI

SAVETI I KORISNI TRIKOVI ZA SELIDBU

PRIPREMA ZA SELIDBU KUĆE ILI STANA

MOVING SERVICES

If you need to move or transport goods via van or truck, you are in the right place. Marčeta movers has been conducting moving services and transportation of goods at the territory of Belgrade and the entire Serbia for more than 20 years. We provide all the necessary equipment for packaging and protection of your belongings during move.

 

  

 

CENA SELIDBE

Logo Marceta Selidbe

 

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Adresa:

Selidbe Marčeta

Kneza Mihaila 6

11307 Beograd, Srbija

Kontakt telefoni:

+381 63 255 960

+381 65 255 9600

+381 11 78 73 816

Radno vreme:

Pon - Sub 08:00 - 18:00

 


ANA MARČETA PR

Drumski prevoz tereta

Matični broj: 61320539

PIB: 106503859